Your challenge is ours

Your challenge is ours

Your challenge is ours

Het overlaten van HR-zaken aan MPeople met onze HR-oplossingen leidt tot optimale benutting van het HR-management en potentieel zonder dat de ondernemer daar nog naar om hoeft te kijken of zorgen over hoeft te maken. Dat geeft meer ruimte voor de strategische kernzaken, ‘t operationeel handelen, creativiteit en innovatie; de belangrijke pijlers voor algemeen bedrijfssucces. In controle zijn leidt tot passievol ondernemen. MPeople stimuleert zo ondernemerssucces.

HR bedrijfstest

22 March 2021

Genoeg bedrijven hebben moeite met een effectieve HR-administratie. Hoe doet uw bedrijf het? MPeople kan jouw organisatie scannen op cruciale HR-organisatieonderdelen, zodat je weet hoe je ervoor staat en wij samen direct toepasselijke plannen kunnen maken. Wil jij ook snel weten of je bedrijf de zaken op HR goed op orde heeft? Doe de HR- en/of AVG-scan! 

De HR trends van 2021 2022

16 February 2021

De opmars van technologie lijkt niet te stoppen... Het zal de sleutel zijn voor het navigeren op een uitdagende arbeidsmarkt die de COVID-19-pandemie in vrijwel alle industrieën heeft veroorzaakt. HR-trends geven aan dat talentexperts hun strategieën de komende jaren zullen moeten heroverwegen om het hoofd te kunnen bieden aan de pandemische veranderingen in het personeelsbestand.

De HR-management do's en don'ts

22 December 2020

Is uw team volledig betrokken om dag in dag uit het beste van zichzelf te geven? In een recent onderzoek door TowersWatson, een internationaal HR-adviesbureau, omschreef minder dan 21 procent van de ondervraagde werknemers zichzelf als "zeer betrokken", tegen 31 procent in 2009. 8 procent gaf toe volledig te zijn uitgeschakeld.