get to know us

Onze mensen

Maarten van Panhuis

Maarten van Panhuis

Bezig zijn met dingen waar je energie van krijgt, en enthousiast van wordt. Met die gedachte heb ik de stap gezet om MPeople op te richten. Dat maakt dat ik elke dag vol enthousiasme mij in wil zetten bij en met onze klanten. En wat is er mooier om ondernemers bezig te laten zijn met hun passie, door die van ons in te zetten?

Eline van Panhuis

Eline van Panhuis

Aangenaam! Mijn naam is Eline van Panhuis. Getrouwd met Maarten en mama van Faye, Floris en Fedde. In mijn positie binnen het bedrijf vind ik het van groot belang om overzicht én inzicht te creëren voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Oog voor detail, perfectie en strakke organisatie is wat mij het beste omschrijft. Ik hou van de no nonsense mentaliteit op de werkvloer en thuis van een hoop gezelligheid en een goed glas wijn!

Jenny Sitsen

Jenny Sitsen

Ik ben Jenny, trotse moeder van Maud en Floor, getrouwd met Peter. In mijn werk houd ik van orde en structuur en noemen ze mij vaak "Jenny overzichtje". Dat is typerend voor hoe ik werk: duidelijk, overzichtelijk en transparant. Ik houd van openheid en een persoonlijke band met collega's en relaties. Zowel zakelijk als privé sta ik altijd klaar voor anderen en steek ik als eerste mijn hand op als er iets moet gebeuren/georganiseerd moet worden. Maar eenmaal thuis kan ik het ook allemaal heel goed loslaten en genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin, een lange wandeling of goede film.

Margreet van Wijngaarden

Margreet van Wijngaarden

Mijn naam is Margreet van Wijngaarden. Ik ben 9 jaar werkzaam in de salaris administratie en HR. Ik hou van organiseren, middelen zodanig inzetten dat doelen effectief worden bereikt. Ben accuraat, wil graag precies werken en maak er een sport van om zo weinig mogelijk fouten te maken. Binnen Mpeople heerst een prettige werksfeer en kan ik mijn kennis goed inzetten. Naast werken, maak ik graag tijd vrij voor een stevige wandeling door de natuur of ga ik er op uit met mijn gezin.  

Natascha Visch

Natascha Visch

Mijn naam is Natascha en ik ben geboren en getogen in Harderwijk. In mijn werkwijze houd ik van orde en structuur, hierdoor houd ik overzicht over alle facetten van mijn functie. Ook als er haast is kan ik hierdoor snel handelen. Ik ben gek op uitdagingen en sta graag voor mensen klaar, zowel zakelijk als privé. Binnen MPeople heerst er een leuke, gezellige werksfeer, waardoor ik iedere dag met veel plezier het kantoor binnenstap!

Daphne Alberts

Daphne Alberts

Hi! Ik ben Daphne, HR-medewerker bij MPeople. In het dagelijkse leven ben ik druk met onze 3 kinderen, inzet op de (basis)school en activiteiten in onze woonwijk. Het is voor mij fijn om daadwerkelijk van betekenis te kunnen zijn voor onze klanten. Het dagelijkse contact, de afwisseling en uitdagingen maken het werk ontzettend leuk. Daarbij werken we echt met een ontzettend fijn team, wat erg belangrijk is voor de dagelijkse werksfeer. Ik houd van duidelijkheid en aanpakken: ‘kan ik niet’, daar doen we niet aan!

Bente Scheepmaker

Bente Scheepmaker

Mijn naam is Bente Scheepmaker en ik ben HR-Specialist bij MPeople. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk en verhuisd naar Deventer om daar de studie Human resources Management te volgen. Voor mijn studie heb ik een half jaar in Sevilla gewoond, ik ben gek op reizen! Inmiddels woon ik weer in Harderwijk en werk met veel plezier bij MPeople!

Kirsten Koelewijn

Kirsten Koelewijn

Hi! Als je naar het kantoor van MPeople belt heb je grote kans dat je mij, Kirsten, aan de lijn krijgt. Ik ben Office Manager binnen dit gezellige team. Een rol die mij op het lijf geschreven is aangezien ik houd van het aanbrengen van structuur en organiseren van agenda’s, inkoop en administraties. Naast werken breng ik graag veel tijd door met mijn gezin en met onze familie en vrienden. 

Frenkie

Frenkie

Onze kantoorhond Frenkie is niet meer weg te denken uit het team van MPeople. Met enige regelmaat komt hij met z'n baasje mee om de hele dag te genieten van aandacht, een lekker brokje en ongestoord luieren in een zonnig hoekje van kantoor. Als je binnenkomt niet schrikken, hij blaft heldhaftig maar dat is z'n enthousiasme!