Ervaar onze

Services

HR Administratie

Met onze HR-administratie service verzorgen wij deels of geheel jouw HR administratie. Dat kan uiteraard in co-schap, sam-sam, maar wij kunnen de administratie ook echt helemaal uit handen nemen, full service. Wij zijn daarin 100% flexibel. Geïnteresseerd in onze HR-assistentie? Lees hier meer. 

HR Projectmanagement

Wij begeleiden kort- en langdurige (strategische) HR-management verander- en implementatietrajecten. De HR-onderwerpen die wij behandelen lopen uiteen van arbodienst en HR- personeelsopbouw tot strategische recruitment. En waar gewenst verzorgen wij het project van a-z. Alles vooraf in overleg.

HR Consult

Wij staan MKB-bedrijven graag bij vanuit een helikopter perspectief. Doordacht en doortastend. En weliswaar zijn onze uitgedachte ideeën een goed begin, veelal zijn ook onze hands-on activiteiten nodig voor optimaal succes. Onze HR-consultants staan je graag bij in alle lopende en komende HR-vraagstukken. Wij hebben de expertise die je nodig hebt in huis. En als we dat niet hebben, dan is er altijd een betrouwbare partner binnen handbereik. Succes gegarandeerd! 

Salarisadministratie

Wij verzorgen jouw complete salarisadministratie. On point, want wij zijn als eerste van alle relevante ins- en outs op de hoogte, zodat wij dit ook direct bij jou kunnen toepassen. En ben je nog onvoldoende online  georganiseerd voor dit soort HR-zaken? Wij introduceren graag de gerespecteerde en gerenommeerde software van onze partner AFAS. De software is efficiënt en houdt de HR-zaken eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar.   

HR- & AVG-scan

MPeople kan ook jouw organisatie scannen op cruciale HR-organisatieonderdelen, zodat je weet hoe je ervoor staat en wij samen direct toepasselijke plannen kunnen maken. Een veelvoorkomend vraagstuk is gelegen rondom de AVG. Wij hebben daar dan ook, naast de HR-scan, speciaal een AVG-scan voor ontwikkeld. Wil jij ook snel weten hoe je er voorstaat binnen jouw organisatie? Doe de HR- en/of AVG-scan! 

Uitzenden Smart

Uitzenden Smart is een bewezen en goedwerkend uitzendconstruct, waarbij de uiteindelijke doelstelling is om geworven kandidaten rechtstreeks onder contract te laten komen bij jou als opdrachtgever. Eventueel met een aanvullende opleiding. MPeople werkt hierin nauw met je samen, zodat we vanuit een succesvol traject kunnen zorgen voor het geruisloos aannemen van talentvolle kandidaten. 

Documenten

Relevante documenten voor je HR-administratie hebben wij hier op deze Google-Drive pagina voor je verzameld. MPeople stelt deze gratis tot je beschikking. Heb je vragen, wij helpen je graag! 

NBBU CAO voor uitzendkrachten 2023

20 January 2023

Op 17 november 2021 is er een akkoord bereikt tussen vakbonden en de uitzendbranches ABU en NBBU over een nieuwe CAO voor uitzendkrachten. Hierin zijn diverse wijzigen opgenomen die ingaan per 01-01-2023. Hieronder een overzicht van deze wijzigingen.

30% herzieningsregeling WW-premie bij overwerk

15 December 2022

Over het jaar 2022 kan een werkgever voor het eerst te maken krijgen met de 30%-herzieningsregeling, als hij in 2022 een werknemer heeft die hij meer dan 30% meer uren betaalt dan het aantal contracturen voor dit jaar, bijvoorbeeld door overwerk. In dat geval moet de werkgever begin 2023 de lage premie voor het Algemeen werkloosheidsfonds (Awf) over 2022 herzien.