Onze waarden & principes

MPeople is als merk jong en gedreven, maar als dé HR-partner, -expert en -oplossingsmanager zeer ervaren. Over de jaren zijn de belangrijke waarden & principes meegegroeid en ingebed. Principes en waarden die ons team drijven en die onze klanten, partners en andere belanghebbenden te allen tijde ervaren en waarderen.

Teamwerk is vitaal

Wij geloven dat je samen meer kunt, flexibeler bent en zo tot betere resultaten komt. Daarom zorgen wij onderling goed voor elkaar, stemmen wij veel af en communiceren wij begrijpelijk en consequent.

Onderling vertrouwen

Wij geven elkaar de ruimte en vrijheid. Wij weten dat wij op elkaar aan kunnen. Zo kunnen wij creatief zijn waar het kan en resoluut handelen waar het moet. Zo verliezen wij nooit ’t momentum.

Toekomstgerichte partnerships

Wij ondersteunen onze mensen, partners en opdrachtgevers onbaatzuchtig. Want wij geloven dat alleen echt helpen langdurige, succesvolle relaties vormt. Wij zijn er dan ook oprecht trots op oplossingsgericht te zijn. Wij helpen graag elkaar en andere mensen succesvol zijn. 

Vooruitgang

Wij vinden het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen, ons laten inspireren en leren van onze acties en resultaten: dag in dag uit. Zo blijven wij praktisch inventief voor elkaar en anderen.

Own it

Wij nemen onze verantwoordelijk voor alles dat wij doen. Met de billen bloot dus en geen struisvogelpolitiek als het erop aan komt. Zo verliezen wij nooit onnodig tijd, maar creëren wij juist ruimte voor de oplossing: Get The Job Done.

Echt zijn

Wij blijven dicht bij ons zelf en maken ons niet groter dat wij zijn. Wij hebben geen geheimen voor onze klanten, werknemers of andere belanghebbenden. Wij zijn open, eerlijk en toegankelijk. Het is hoe het is (zonder fatalisme), zodat men weet wat men kan en mag verwachten.

Geloofwaardig

Wij doen wat wij zeggen en vaak nog meer. Lekker down to earth. Wij blijven ook altijd constructief kritisch, handelend vanuit onze kennis, kunde en ervaring, zodat wij altijd oprecht zijn en blijven in wat wij doen.