Onze cases

HR-Scans & AVG #1

MPeople kan ook jouw organisatie scannen op cruciale HR-organisatieonderdelen, zodat je weet hoe je ervoor staat en wij samen direct toepasselijke plannen kunnen maken. Een veelvoorkomend vraagstuk is gelegen rondom de AVG. Wij hebben daar dan ook, naast de HR-scan, speciaal een AVG-scan voor ontwikkeld. Wil jij ook snel weten hoe je er voorstaat binnen jouw organisatie? Doe de HR- en/of AVG-scan! 

Onze casebeschrijving van onze HR- en AVG-scans

De HR- en AVG-scans zijn een uitstekend middel om in korte tijd de HR afdeling en/of de AVG-processen van een klant in kaart te brengen en een plan te maken welke zaken verbeterd moeten of kunnen worden. Als casebeschrijving geven wij een opdrachtgever in installatietechniek. Zij hebben circa 100 werknemers in dienst. Wij hebben een eerste HR-inventarisatie gedaan aan de hand van gesprekken met de HR-verantwoordelijken. 

Vervolgens hebben wij alle documenten rondom het personeel beoordeeld en de verschillende HR-processen uitgeschreven. Aan de hand van die inventarisatie hebben we een aanbeveling gerapporteerd en een plan van aanpak opgesteld. Daarin staat beschreven hoe de HR- en AVG processen efficiënt, kostenbesparend en uiteraard juridisch correct ingericht kunnen worden.

Deze opdrachtgever heeft uiteindelijk besloten om dit plan van aanpak zelf te gaan implementeren. Er zijn echter ook klanten geweest die ons gevraagd hebben om de implementatie ook te verzorgen (zie projectmanagement). Beide opties zijn mogelijk. 

Meer weten over onze HR-scan en/of AVG-scan? Uiteraard leveren wij nog veel meer HR-services. Wij vertellen er graag meer over. Bel ons vandaag nog!