Onze cases

HR-administratie #1

Met onze HR-administratie service verzorgen wij deels of geheel jouw HR-administratie. Dat kan uiteraard in co-schap, sam-sam, maar wij kunnen de administratie ook echt helemaal uit handen nemen, full service. Wij zijn daarin 100% flexibel. MPeople verzorgt de gehele HR-administratie van MKB bedrijven tot 500 werknemers. Wat kun je je daar bij voorstellen?  

Onze casebeschrijving HR-administratie

Als casebeschrijving geven wij graag onze horeca opdrachtgever. Deze opdrachtgever beheert meerdere vestigingen door het land. Om hen snel en effectief op weg te kunnen helpen, zijn wij alle HR-documenten van het personeelsdossier gaan digitaliseren, inventariseren en organiseren. Vervolgens hebben wij het personeelsdossier 100% compleet gemaakt en opgeleverd volgens de HR-standaarden. 

De klant heeft de beschikking gekregen over een eigen online portaal waar alle werknemers in staan met hun complete personeelsdossier. Op het moment dat er een nieuwe werknemer in dienst komt, een contract verlengd moet worden of een medewerker uit dienst gaat, regelen wij alles eenvoudig online. Daarnaast verzorgen wij elke maand de salarissen van de werknemers en leveren wij de noodzakelijke bestanden aan bij de opdrachtgever.

Ook hebben wij met de opdrachtgever een aantal doelen gesteld om kosten te besparen en de processen te verbeteren rondom het verzuim, de urenregistratie en het automatiseren van het inschrijvingsproces voor nieuwe werknemers. 

Een idee gekregen van onze HR-administratie? Uiteraard leveren wij nog veel meer HR-administratieve diensten. Meer weten? Bel ons vandaag nog!