Onze cases

Salarisadministratie #1

Wij verzorgen jouw complete salarisadministratie. On point, want wij zijn als eerste van alle relevante ins- en outs op de hoogte, zodat wij dit ook direct bij jou kunnen toepassen. En ben je nog onvoldoende online  georganiseerd voor dit soort HR-zaken? Wij introduceren graag de gerespecteerde en gerenommeerde AFAS software. AFAS is efficiënt en houdt de HR-zaken eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar. Daar zijn we keen op.  

Onze casebeschrijving van salarisadministratie

Als voorbeeld geven onze opdrachtgever in de leisure branche. Naast dat wij voor een groot aantal bedrijven de salarisadministratie verzorgen via ‘ons’ eigen salarispakket, hebben wij ook de mogelijkheid om bij bedrijven zelf de salarisadministratie te verzorgen in het systeem dat zij gebruiken. Voor deze opdrachtgever in de leisure branche verwerken we op deze manier ook hun salarissen. Zij hebben en behouden dus hun eigen licentie van een salarispakket, zodat ze op geen enkele manier afhankelijk van MPeople zijn.

Elke maand verwerken wij de uren mutaties en zorgen we dat de "salarisrun" wordt gedraaid. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het invoeren en actueel houden van alle werknemers gegevens. Zodra wij de run verwerkt hebben, staan de noodzakelijke bestanden klaar in het systeem om te verwerken en de salarissen te betalen. 

Meer weten over onze salarisadministratie? Uiteraard leveren wij nog veel meer HR-services. Wij vertellen er graag meer over. Bel ons vandaag nog!