Onze cases

Ploeger Logistics

Case beschrijving
Ploeger Logistics is een betrokken, ambitieus familiebedrijf die logistieke oplossingen biedt. Tot voorheen waren zij een allround transportbedrijf dat door heen Europa reed. De laatste jaren zijn zij zich sterk gaan focussen op dat waar ze goed in zijn: een solide logistieke dienstverlener zijn, gespecialiseerd in de Benelux.

Het proces:
In augustus 2020 kwam MPeople in gesprek met Ploeger Logistics. De HR-medewerker die bij hen in loondienst was, had opgezegd en er moest, in eerste instantie, een tijdelijke vervanger komen. Jenny Sitsen nam deze taak op zich tot medio december. In mei 2021 werd MPeople opnieuw benaderd door Ploeger. Door afwezigheid van de HR-medewerker en de HR-adviseur vroegen zij ons onze kennis en expertise weer in te zetten.

Samen met ons team hebben wij ons 24 uur gecommitteerd aan Ploeger. We hebben gezorgd dat de HR-afdeling weer operationeel ging draaien. Dit houdt in dat de standaard taken weer opgepakt werden, achterstanden werden weggewerkt en de planning voor Code 95 op werd gezet. Ook zijn wij op hoger HR-niveau ingesprongen door advies te geven waar dit gevraagd werd.

MPeople is de afgelopen twee jaar een betrouwbare, vaste partner van Ploeger Logistics geworden. De samenwerking en communicatie verloopt soepel en we zijn een gedegen HR-partner voor hen.

Reactie opdrachtgever:
We hebben de samenwerking met MPeople als zeer positief ervaren. De communicatie verliep altijd vlekkeloos en de lijnen waren kort. MPeople heeft een professioneel team die ons hebben ontzorgd in HR-werkzaamheden. De betrokkenheid is fijn. Ze luisteren naar de wensen en de persoonlijke benadering maakt hen een goede en professionele partij om mee te werken!