Een netwerk vol expertise

Onze Partners

MPeople kan heel veel voor u betekenen op HR-gebied. Wij hebben veel HR-expertise in ons team. Maar ons werkveld is interdisciplinair. Er zijn daarom specifieke kennisonderdelen waar we soms mee te maken krijgen binnen ons werkveld, waar we graag anderen aan het woord laten. Over de jaren hebben wij daarom een vertrouwd partnernetwerk ingericht, waarmee wij u op veel uiteenlopende zaken professioneel kunnen helpen. Lees hier meer over onze partners.

Onze Partners

Met AFAS hebben we de keuze voor een complete HR- en salarisomgeving waarmee we de kwaliteit die we aan onze klanten beloven ook kunnen realiseren

 

Als onze klanten (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben voor hun salaris verwerking, is BNJ de ideale partner die we op interim basis in kunnen zette bij onze opdrachtgevers.

 

Voor de verwerking van de backoffice dienstverlening bij de uitzendbureaus, is het softwarepakket van Easyflex de ideale oplossing om effectief en goedkoop alle backoffice zaken te verwerken. 

 

Voor onze klanten die behoefte hebben aan een (tijdelijke) externe HR manager of management advies wordt dit via IMPC ingezet. Bij IMPC hebben we klanten in Nederland en buiten Nederland die we adviseren op alle gebieden met betrekking tot personeel

 

De NBBU is invloedrijk op de (flexibele) arbeidsmarkt, geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden 

 

In de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen. Het doel is om studenten in het beroepsonderwijs de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. SBB begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.    

 

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. Met dit keurmerk weet de klant dat het samenwerkt met een onderneming die voldoet aan de strenge eisen rondom de inzet van uitzendkrachten en vrijwaart de klant van inlenersaansprakelijkheid. 

HR bedrijfstest

22 March 2021

Genoeg bedrijven hebben moeite met een effectieve HR-administratie. Hoe doet uw bedrijf het? MPeople kan jouw organisatie scannen op cruciale HR-organisatieonderdelen, zodat je weet hoe je ervoor staat en wij samen direct toepasselijke plannen kunnen maken. Wil jij ook snel weten of je bedrijf de zaken op HR goed op orde heeft? Doe de HR- en/of AVG-scan! 

De HR trends van 2021 2022

16 February 2021

De opmars van technologie lijkt niet te stoppen... Het zal de sleutel zijn voor het navigeren op een uitdagende arbeidsmarkt die de COVID-19-pandemie in vrijwel alle industrieën heeft veroorzaakt. HR-trends geven aan dat talentexperts hun strategieën de komende jaren zullen moeten heroverwegen om het hoofd te kunnen bieden aan de pandemische veranderingen in het personeelsbestand.

Your challenge is ours

20 January 2021

MPeople is dé HR-partner voor het MKB in Nederland. Wij zorgen ervoor dat HR-managementoplossingen simpel en flexibel toegankelijk zijn en blijven voor de kleine en middelgrote bedrijven. MPeople is dan ook jouw flexibele partner die vooruitstrevend en proactief helpt bij allerhande HR-managementvraagstukken. Wij zorgen ervoor dat jij je als ondernemer kunt focussen op dat waar je goed in bent. Kortom: jij jouw passie, wij de onze. Your challenge is ours.