In samenwerking met MHC de Mezen

Het MPeople Hotdogtoernooi

Op zaterdag 16 april was het allereerste MPeople Hotdogtoernooi bij MHC de Mezen in Harderwijk. De komende drie jaar zijn wij sponsor van dit toernooi en de eerste editie was een groot succes!

Het MPeople Hotdogtoernooi

Al vroeg in de ochtend was de crew aan de slag met het opzetten van springkussens, waaronder eentje die een heuse stormbaan leek en werden er honderden rode ballonnen met het MPeople logo opgeblazen. 

Om 11:00uur kwamen de eerste teams aanlopen en kleurden de hockeyvelden zich met zwarte MPeople shirtjes. Allemaal bedrukt met eigen naam. Er werd de hele dag fanatiek gehockeyd, gesprongen, gegeten en gedronken. Met ruim 140 kinderen en hun ouders was het een groot succes!

Loonkloof tussen mannen en vrouwen steeds kleiner

22 June 2022

De gelijkheid tussen mannen en vrouwen is een actueel onderwerp. Er wordt gepleit voor meer vrouwen aan de top, meer ruimte voor ambitie van vrouwen en meer gelijkheid in salaris. Een recent onderzoek van het CBS laat zien dat het verschil tussen mannen en vrouwen wat betreft salaris ook in de afgelopen jaren verder is afgenomen.

Veranderingen in de wet- en regelgeving

22 June 2022

De wet- en regelgeving voor werkgevers verandert constant. Belangrijk om goed op de hoogte te zijn en te blijven. Ook 1 juli zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd, net als per 1 augustus. Lees ze in een beknopt overzicht.

Onbenut arbeidspotentieel treft ook jonge migranten

22 June 2022

Bedrijven in verschillende sectoren staan te springen om talenten vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, maar ondertussen staan veel jongeren volledig buitenspel, omdat ze niet beschikken over de juiste papieren. Enkele duizenden ongedocumenteerden krijgen daardoor geen toegang tot het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt.